Zangmeditatie

Home » Koren & lessen » Zangmeditatie

Wil jij je zangstem inzetten voor een positieve verbinding met jezelf, met je innerlijke kracht en voor het verhogen van je energie? Dat kan met deze zangmeditatie!

Met behulp van de adem en de klankstroom kunnen we leren ontspannen, ontstressen, verzachten, verdiepen, versterken en weer in contact komen met onszelf en met elkaar. De lessen bestaan uit meditatieve stemoefeningen & klankimprovisatie. 

Ik heb naast mijn werk met de stemonthulling (Werbeck) als koordirigent en zangdocent, ook een opleiding taoïstische meditatie in Finland succesvol afgerond.

Deze zangmeditatie is geschikt voor zowel beginners als ervaren zangers.

Zangmeditatie

Na een geslaagde eerste serie, start ik dit jaar met nieuwe reeksen zangmeditatie. Elke reeks bestaat uit 3 lessen. Je kunt je nu inschrijven om te starten in 2023! Ook kun je het contactformulier gebruiken als je vragen hebt over deze zangmeditaties.

Juni/juli 2023
Data: 17 en 24 juni en 1 juli 2023
Tijd: 09:00 – 10:00 uur
Bijdrage: € 35,- voor 3 keer
Locatie: Burgemeester Patijnlaan 89A in Zeist

2-Daagse Zangmeditatie Zomer 2023
Data: 22 en 23 juli 2023
Tijd: 10:00 – 16:00 uur
Bijdrage: € 130,- voor 2 dagen
Locatie: Burgemeester Patijnlaan 89A in Zeist

aanmelding vóór 31 mei

Vragen / aanmelding

Contactaanvraag – Zangmeditatie

Ik neem altijd contact met je op via het e-mailadres dat jij opgeeft. Als je liever gebeld wil worden, kun je dat aangeven in het ‘Vragen/opmerkingen’ veld hieronder! Ook overige vragen en/of informatie kun je daar kwijt.